Aao Aao Sawariya Bega Aao Lyrics


LYRICS DETAILS : AAO AAO SANWARIYAAN BEGA AAO, SUNG BY LAKHBEER SINGH LAKHAA
>CHHAPAN BHOG<

Aao Aao Sawariya Bega Aao Lyrics

हो. मिठो है नमकीन है बाबा चरपरो थोड़ो खाठो
सोने की थाली में परोशयो  ढाल  चांदी को पाटो 
ओ टाबरिया मनुहार करे बाबा देखु थे कियां  नाटो  
ओ भोग लगाओ श्याम धणी रे म्हारा बाकि भगता ने बांटो 

लिरिक्स                                LYRICS
आवो आवो सांवरियां बेगा आओ     Aao Aao Sanwariya Bega Aao
जीमो जी भोग लगाओ                     Jimo Jee Bhog Lagao

हैं छप्पन भोग त्यार जी                     Hai Chhappan Bhog Tyar Jee
ओ थारा टाबरिया करे मनुहार जी   O Thara Tabriya Kare Manuhar Ji
थारा टाबरिया करे मनुहार जी          Thara Tabriya Kare Manuhar Ji

आवो आवो सांवरियां बेगा आओ     Aao Aao Sanwariya Bega Aao
जीमो जी भोग लगाओ                    Jimo Jee Bhog Lagao
हैं छप्पन भोग त्यार जी                     Hai Chhappan Bhog Tyar Jee
ओ थारा टाबरिया करे रे मनुहार जी  O Thara Tabriya Kare Manuhar Ji
थारा टाबरिया करे मनुहार जी          Thara Tabriya Kare Manuhar Ji

केसरिया बर्फी कलाकंद रबड़ी       Kesariya Barfi Kalakand Rabdi
पेड़ा इमरती बालूसाही                    Peda Imarati balusahi
लाड्डू बुंदिया जलेबी रसगुल्ला       Laddu Bundiyan Jalebi Rasgulla
गाजरपाक रश्मलाई                        Gajarpak Rasmlai
गुलाबजामुन सकरपारा                   Gulabjamun Sakarpara
गुलाबजामुन सकरपारा                   Gulabjamun Sakarpara
घेवर न्यारा न्यारा                             Ghewar Nyara Nyara
जी में आवे जीखो और घलावो        Jee Me Aawe Jikho Aur Ghalao
जीमो जी भोग लगावो                     Jimo Jee Bhog Lagao
है छप्पन भोग त्यार जी                   Hai Chhappan Bhog Tyaar Jee
रे थारा टाबरिया करे मनुहार जी    Re Thara Tabriya Kare Manuhar Jee
थारा टाबरिया करे मनुहार जी      Thara Tabriya Kare Manuhar Ji

दाल मोठ पकोड़ी कचौड़ी          Daal Moth Pakodi Kachodi 
भुजिया पापड़ चिवड़ो                Bhujiya Papad Civdo
कड़ी राबड़ी साग सांगरी को     Kadi Rabdi Sag Sangari Ko
बाजरा को बाबा खीचड़ो           Bajra Ko Baba Khichdo
रायते मैं जीरा को तड़को           Rayte Me Jira Ko Tadko
रायते मैं जीरा को तड़को           Rayte Me Jira Ko Tadko
पीवो मार सबड़को                     Pio Maar Sabdko
सागे काचरी की चटनी चटावो   Sage Kachari Ki Chatni Chatao
जीमो जी भोग लगावो                Jimo Ji Bhog Lagao
है छप्पन भोग त्यार जी                Hai Chhappan Bhog Tyaar Ji
रे थारा टाबरिया करे मनुहार जी  Re Thara Tabriya Kare Manuhar Jee
थारा टाबरिया करे मनुहार जी     Thara Tabriya Kare Manuhar Jee

आम अमरुद अंगूर अनानास     Aam Aamrud Angur Ananas
आलू बखरा अनार धरया           Aalu Bakhara Anar Dharya
केला सेव पपीता चीकू                Kela Sev Pappita Chiku
संतरा मौसमी रसधार धरया      Santra Mosami Rasdhar Bharya
काकड़िया रे लाल मतीरा          Kakdiya Re Lal Matira
काकड़िया रे लाल मतीरा          Kakdiya Re Lal Matira
थर टमाटर खीरा                      Thar Tamatar Khira
नीबू खाटो थे थोड़ो छिड़काओ  Nimbu Khato The Thado Chidkao
जीमो जी भोग लगावो                 Jimo Jee Bhog Lagao
है छप्पन भोग त्यार जी                 Hai Chhappan Bhog Tyaar Jee
रे थारा टाबरिया करे मनुहार जी  Re Thara Tabriya Kare Manuhar Jee
थारा टाबरिया करे मनुहार जी     Thara Tabriya Kare Manuhar Jee

काजू किसमिस नोजा खुरमाणी  Kaju Kishmiss Noja Khurmani
खोपरा छुवारा बादाम ल्यो          Khopra Chuwara Badam Lyo
जिम जुठ और आचमन करके    Jim Juth Aur Aachman Karke
फिर थोड़ो आराम ल्यो                Phir Thodo Aaram Lyo
सोप इलायची हाजिर करदी बाबा  Sop Ilaychi Hajir Kardi Baba
सोप इलायची हाजिर करदी          Sop Ilaychi Hajir Kardi
साग मिश्री धर दी                           Sag Mishri Dhar Jee
कोई नागरियो पान चबाओ          Koi Nagriyo Paan Chabao   
जीमो जी भोग लगावो                   Jimo Jee Bhog Lagao
है छप्पन भोग त्यार जी                   Hai Chhappan Bhog Tyaar Jee
रे थारा टाबरिया करे मनुहार जी  Re Thara Tabriya Kare Manuhar Jee
थारा टाबरिया करे मनुहार जी       Thara Tabriya Kare Manuhar Jee

छप्पन भोग परोस्या थार भगता    Chhappan Bhog Proshya Thar Bhagta
श्याम धणी स्वीकार करो              Shyam dhani Savikaar Karo
सरल बावलो महिमा गाव              Saral Bawlo Mahima Gav
अन्न धन रो भंडार भरो                  Aann Dhann Ka Bhandar Bharo
लीला थारी सब जग जानी             Leela Thari Sab Jag Jaani
लीला थारी सब जग जानी             Leela Thari Sab Jag Jaani
थे हो शीश का दानी                       The Ho Sish Ka Daani
बिगड़ी लक्खा की थे ही तो बनाओ  Bigadi Lakhha Ki The Hi To Banao
जीमो जी भोग लगावो                      Jimo Jee Bhog Lagao
है छप्पन भोग त्यार जी                      Hai Chhappan Bhog Tyaar Jee
ओ थारा टाबरिया करे मनुहार जी    Re Thara Tabriya Kare Manuhar Jee
थारा टाबरिया करे मनुहार जी         Thara Tabriya Kare Manuhar Jee

ऐ..आवो आवो सांवरियां बेगा आओ   Ae.. Aao Aao Sanwriya Bega Aao
जीमो जी भोग लगाओ                        Jimo Jee Bhog Lagao
हैं छप्पन भोग त्यार जी                        Hai Chhappan Bhog Tyaar Jee
ओ थारा टाबरिया करे रे मनुहार जी   Re Thara Tabriya Kare Manuhar Ji
थारा टाबरिया करे रे मनुहार जी…      Thara Tabriya Kare Manuhar Jee

Aao Aao Sawariya Bega Aao Lyrics

I HOPE YOU ARE UNDERSTAND LYRICS WELL, IF YOU ISSUE WITH LYRICS THEN CONTUS US.

Thali Bhar Ke Layi Khichdo

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!