कीर्तन की है रात लिरिक्स


LYRICS DETAILS : KIRTAN KI HAI RAAT,  SUNG BY MUKESH BAGDA  ALBUM, MERE SHYAM CHLE AAO,
MUSIC LABEL : YUKI 

>KHAU SHYAM JI<

कीर्तन की है रात लिरिक्स

लिरिक्स                       LYRICS
कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है    Baba Aaj Thane Aanu Hai
कीर्तन की है रात…            Kirtan Ki Hai Raat…

कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है     Baba Aaj Thane Aanu Hai
थाने कोल निभाणु है         Thane Koll Nibhanu Hai

कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है     Baba Aaj Thane Aanu Hai
कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat

दरबार सांवरियां                Darbar Sanwariyaan
ऐसो सज्यो प्यारो,              Aeso Sajyo Pyaaro,
दयालु आपको…                Dyaalu Apko…
सेवा में सांवरियां                Seva Me Sanwariyaan
सगळा खड़्या अड़िके,       Sagla Khdyaa Adike,
हुकुम बस आपको…          Hukum Bas Aapko…
ओ…सेवा में थारी,              Oo…Seva Me Thari,
सेवा में थारी ओ म्हांन         Seva Me Thaari O Mhan 
आज बिछ जाणू है…          Aaj Bichh Jaanu Hai…
थाने कोल निभाणु है          Thane Koll Nibhanu Hai

कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है     Baba Aaj Thane Aanu Hai
कीर्तन की है रात               Kirtan Ki Hai Raat

कीर्तन की है प्यारी             Kirtan Ki Hai Pyari
कीर्तन करा जमकर,          Kirtan Kra Jamkar,
प्रभु क्यू देर करो…            Parbhu Kyon Der Kro…
वादो तेरो दाता                 Wado Tero Daata
कीर्तन में आणे को,           Kirtan Me Aane Ko,
घनी क्यू देर करो…          Ghani Kyon Der Kro…
ओ…भजना सु थाने          Oo…Bhajna Su Thane
भजना सु थाने ओ म्हाने    Bhajna Su thane O Mhan
आज रिझाणु है…             Aaj Rijhaanu Hai
थाने कोल निभाणु है        Thane Koll Nibhanu Hai

कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है    Baba Aaj Thane Aanu Hai
कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat

जो कुछ बण्यो म्हासु          Jo Kuchh Banyo Mhasu
अर्पण प्रभु सारो,               Arpan Parbhu Saro,
प्रभु स्वीकार करो…          Parbhu Swikaar Kro…
नादान सु ग़लती               Nadan Su Galti
होती ही आई है,               Hoti Hi Aayi Hai,
प्रभु मत ध्यान धरो…        Parbhu Mat Dhyan Dhro…
हो…नंदू सांवरियां            Ho Nandu Sanwariyaan
नंदू सावरियां थारो           Nandu Sawariyaan Tharo
दास पुराणु है…               Daas Puranu Hai…
थाने कोल निभाणु है       Thane Koll Nibhanu Hai

कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है    Baba Aaj Thane Aanu Hai
कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat

कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है    Baba Aaj Thane Aanu Hai
थाने कोल निभाणु है        Thane Koll Nibhanu Hai

कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
कीर्तन की है रात              Kirtan Ki Hai Raat
बाबा आज थाने आणु है    Baba Aaj Thane Aanu Hai
कीर्तन की है रात…           Kirtan Ki Hai Raat…

कीर्तन की है रात लिरिक्स

I HOPE YOU ARE UNDERSTAND LYRICS WELL, IF YOU ISSUE WITH LYRICS THEN CONTUS US.

More Post..
Aao Aao Sanwriya Bega Aao…

Leave a Comment

error: Content is protected !!